Turvallisuuspalvelut

Ennaltaehkäise ikävät tilanteet

Tutustu

PSG
Aulapalvelut

PSG
Aulapalvelut

PSG:n tuottaman aulahenkilökunnan kanssa saat vieraasi tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Samalla kun toimimme palveluhenkilöinä voimme tehdä erilaisia viihtyvyyttä, sujuvuutta  ja turvaa luovaa toimintaa kiinteistönne toimintaan.

PSG
Paikallisvartiointi

PSG
Paikallisvartiointi

PSG:n vartija suorittaa turvallisuuteenne liittyviä tehtäviä ehkäisten, estäen ja rajoittaen ilkivaltaa, vahinkoja ja rikoksia. Paikallisvartiointipalvelu räätälöidään aina erityistarpeidenne mukaisesti.

PSG
Hälytyskeskus

PSG
Hälytyskeskus

Tarjoamme asiakkaillemme hälytyskeskuspalvelun, joka on sertifioitu 15.1.2010 lain vaatimilla ISO9001:2008- sekä CEA 4036-sertifikaateilla (Lausunto Inspecta 22122009). Hälytyskeskuksen henkilökunta on kolmikielinen (suomi, ruotsi, englanti).

PSG
Piirivartiointi

PSG
Piirivartiointi

Piirivartijamme ovat turvallisuuden moniosaajia. He vartioivat näkyvästi, tarkastavat tilat ja valvovat prosesseja. Hälytyksen tullessa, piirivartija rientää paikalle. Piirivartija tekee havaintoja ja raportoi asiat tarkasti ja nopeasti.

PSG
Sairaalaturva

PSG
Sairaalaturva

Vartija ei ole hoitotyön ammattilainen, mutta PSG:n sairaalavartijan tehtävänä on tukea hoitotyötä. Sairaalan henkilökunta kohtaa jatkuvasti yllättäviä tilanteita ja näiden varalle olemme kouluttaneet myös oman henkilöstömme.

PSG
Järjestyksenvalvonta

PSG
Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia sillä toimialueella, jonne hänet on asetettu järjestyksenvalvojaksi.

Haluatko kuulla lisää turvallisuuspalveluistamme?

Pyydä tarjous tästä