PSG Turva Oy vastine Kansan Uutisten artikkeliin

Kansan Uutiset julkaisi verkkolehdessään artikkelin otsikolla ”Uusi vartiointiyritys riitautui Turvatiimin kanssa” (22.5.). Artikkelissa uutisoidaan Turvatiimi Oyj:n Helsingin kaupungin hankintapäätöstä koskevasta valituksesta. Artikkelissa yhtiömme on asetettu kielteiseen julkisuuteen ja arvosteltu sen toimintaa harhaanjohtavan informaation valossa. Allekirjoittaneet on erikseen mainittu artikkelissa henkilökohtaisesti nimeltä varaamatta allekirjoittaneille mahdollisuutta kommentoida artikkelin sisältöä ennen sen julkaisemista.

Turvatiimi Oyj:n artikkelissa mainittujen töhryvahinkojen asiantuntijapalveluita koskevan valituksen kohteena on Helsingin kaupungin hankintapäätös, jossa PSG Turva Oy:n tarjous katsottiin tarjouspyynnössä mainittujen valintakriteerien mukaisesti kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi tarjoukseksi. Erimielisyys hankintapäätöksen lainmukaisuudesta vallitsee näin ollen Helsingin kaupungin ja Turvatiimi Oyj:n välillä. Toisin kuin artikkelissa annetaan ymmärtää, kysymyksessä ei ole Turvatiimi Oyj:n ja PSG Turva Oy:n välinen riita-asia.

Lue vastine kokonaisuudessaan: http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/lukijoilta/3178531/psg-turva-oyn-vastine

Asiakaslähtöistä sekä kotimaista turvallisuuspalvelua. Haluatko lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä myyntiin helposti - Soita 010 235 7804
Lähetä
Lähetä