PSG Turva Oy solmi sopimuksen Nurmijärven kunnan kanssa

PSG Turva Oy on 17.3.2015 allekirjoittaneet puitesopimuksen Nurmijärven kunnan kanssa turvallisuus- ja vartiointipalveluiden tuottamisesta.

Nurmijärven kunnan väkiluku on jonkin verran yli 41 000 asukasta. Se on asukasluvultaan Suomen suurin kunta. Kaikista kunnista ja kaupungeista sijaluku on 25. Nurmijärvi on vireä kasvukunta joka on puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja saavutettavissa jonkin verran nopeammin PSG.n kotipesästä Vantaalta.

Nurmijärven kunnan yleisilme on rauhaisan luonnonläheinen ja pientalovaltainen omaleimaisine kyläkeskuksineen. Suurimmat taajamat ovat Klaukkala, Kirkonkylä ja Rajamäki. Ikärakenne on nuorekas ja kunnan ovatkin valinneet asuinpaikakseen monet lapsiperheet. Noin neljännes asukkaista on alle 15-vuotiaita. Tutkimusten mukaan kuntalaiset arvostavat Nurmijärven turvallista elämää. Tästäkin syystä PSG Turva on luonteva yhteistyökumppani.

 

Lisätiedot:

Kari Ylitie

Hankintajohtaja

Nurmijärven kunta

 

Juha Tapaninen

myyntijohtaja

PSG Turva Oy

Asiakaslähtöistä sekä kotimaista turvallisuuspalvelua. Haluatko lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä myyntiin helposti - Soita 010 235 7804
Lähetä
Lähetä