Asiakastoimialat

Aidosti asiakaslähtöistä asiakaspalvelua

Tutustu

Julkishallinto

Julkisen sektorin toimijoissa on paljon samaa, mutta kaupungit ja kunnat sekä valtiolliset toimielimet ovat kaikki omanlaisiaan.

Tarjoamme julkiselle sektorille palveluita ja ratkaisuja, jotka rakennetaan aina kunkin tilaajan ja toimintaympäristön asettamien tarpeiden mukaisesti.

Haluatko kuulla lisää palvelusta?

Julkinen liikenne

Julkisessa liikenteessä korostuvat nopeasti muuttuvat tilanteet ja kyky toimia tehokkaasti ja ripeästi tilanteiden muuttuessa. Ihmisten parissa ihmisläheisyys ja asiakaspalvelualttius on myös avainasemassa.

Harjaantunut organisaatiomme pystyy vastaamaan julkisen liikenteen monipuolisiin haasteisiin. tarvitaan sitten järjestyksenvalvontaa, turvallisuustekniikkaa tai ilkivallantorjuntaa.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja huolehdimme samalla myös siitä, että henkilöstöllämme on viimeisin osaaminen muuttuviin tarpeisiin.

Haluatko kuulla lisää palvelusta?

Kauppa

Myymälävartijan toiminta tähtää asiakaslähtöiseen ja ennaltaehkäisevään palvelutoimintaan.

Havaitsemalla ja puuttumalla epäkohtiin ja ongelmiin ajoissa säilytetään turvallinen ja viihtyisä toimintaympäristö.

Jos henkilökunta tuntee olonsa turvattomaksi, työviihtyvyys romahtaa ja asiakaspalvelu kärsii.Jos asiakas ei tunne oloaan turvalliseksi, hän äänestää jaloillaan. Tarjoamme kaupan alalle vartioinnin lisäksi valvontatekniikkaa, rikoksenpaljastusta ja turvallisuuskoulutusta.

Haluatko kuulla lisää palvelusta?

Kiinteistöt & Kotitaloudet

PSG kiinteistöavussa korostuu toiminnan tehokkuus sekä sujuvuus. Kiinteistöissä on eroja, käyttäjissä on eroja ja kiinteistöiden sijainnissa on eroja. Kiinteistöapupalvelumme räätälöidään sopivaksi ja asiakkaamme arvostavat valmiiksi suunniteltuja ja luotettavasti toimivia ratkaisuja, jotka mahdollistavat tilaajan keskittymisen omaan toimintaansa.

Näytä lisää..

”Kotini on linnani” ja vaikka se ei linnaa muistuttaisikaan, kannattaa suojata se, mikä on tärkeintä.

Jos kotiin tai perheeseen kohdistuu uhka, me olemme paikalla nopeasti eikä se maksa enempää kuin tv.n maksukanavapaketti tai nettiliittymä.

Haluatko kuulla lisää palvelusta?

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Sosiaalialalla monen organisaation haasteena on kiire, henkilökunnan riittämättömyys ja kasvava väkivallan uhka.
Turvallisuuden kokemus on ensiehto henkilöstölle ja asiakkaille.

Turvallisuuden tärkeimpiä yksittäisiä asioita on ihmisyyden kunnioitus. Hyödynnämmekin monipuolisesti työntekijöidemme turva-alan osaamisen lisäksi hoiva-alan asiantuntemusta. Osa sosiaalipalvelujen asiakkaista elää vähintäänkin syrjäytymisvaarassa, moniongelmaisina heikentynein elämänhallinnan taidoin.

Näytä lisää..

Päihde- ja mielenterveysongelmat ovat lähellä sosiaalialan henkilöstöä asiakaskunnan uhkaavana ja arvaamattomana käytöksenä.
Monikulttuurisuus tuo myös kasvavia haasteita. Tähänkin rekrytoinnista lähtien kiinnitämme huomiota.

Haluatko kuulla lisää palvelusta?

Tapahtuma & kokous

Tapahtumaturvapalvelumme kautta saat vaikka koko paketin suunnitelmista toteutukseen. Viranomaisyhteytemme toimivat ja pystymme toimittamaan tarvittaessa järjestyksenvalvojien lisäksi myös henkilöstön liikenteenohjaukseen, narikkaan ja jopa ambulanssipalveluita myöden. Meiltä saat myös turvallisuuspäällikön ja pelastussuunnitelmat.

Haluatko kuulla lisää palvelusta?

Yritykset

Jokainen yritys on erilainen. Myös tarpeet vaihtelevat.

PSG Turva ei tarjoa valmista pakettia, vaan jokaiselle yritykselle räätälöidään palvelukonsepti tarpeen mukaan. Ammattitaitoiset turvallisuusasiantuntijamme määrittävät tarpeen asiakkaan kanssa.

Toimitamme turvallisuuspalvelut niin mikroyrityksille kuin pörssiyrityksillekin. Asiantuntevasti, tehokkaasti ja juuri niin kuin sovitaan.

Haluatko kuulla lisää palvelusta?