Päivitetty: 23.11.2016

 

Henkilötiedot

Psgturva.com menettelee henkilötietolain edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Tiettyjen Psgturva.com tarjoamien verkkopalveluiden käyttö on mahdollista vain rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymällä verkkopalvelun käyttäjäksi, käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan Psgturva.com asiakasrekisteriin. Psgturva.com ei kerää eikä käsittele käyttäjiin liittyviä henkilötietolain tarkoittamia arkaluonteisia henkilötietoja.

 

Psgturva.com käyttää asiakasrekisterin nimi- ja osoitetietoja asiakassuhteen ylläpitoon, sekä muihin vastaaviin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Käyttäjä antaa nimenomaisen suostumuksensa siihen, että Psgturva.com voi käyttää ja luovuttaa asiakasrekisterin sisältämiä henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä voi milloin tahansa estää henkilötietojensa käytön ja/tai luovuttamisen ilmoittamalla siitä Psgturva.com asiakaspalveluun tai Suomen suoramarkkinointiliittoon.

 

Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on nähtävissä Psgturva.com verkkopalvelussa sekä Psgturva.com asiakaspalvelussa osoitteessa Ulkoniitynkuja 6, 01660 Vantaa. Käyttäjä voi käyttää henkilötietolain mukaista tarkastusoikeuttaan lähettämällä kirjallisen ja allekirjoitetun tarkastusoikeuspyynnön Psgturva.com asiakasrekisteristä vastaavalle henkilölle: Petri Lokka / asiakaspalvelu@psgturva.com

 

Evästeiden käyttö

Psgturva.com verkkopalvelujen sisällön käytön seuraamiseksi sekä palvelujen käytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi Psgturva.com käyttää ns. evästeitä (”cookies”). Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Tällä tavalla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkopalveluja käytetään, ja näin voidaan palveluja kehittää edelleen käyttäjäystävällisemmiksi. Käyttäjä voi torjua evästeet muokkaamalla verkkoselaimensa asetuksia. Mikäli käyttäjä päättää torjua evästeet, käyttäjä ei välttämättä voi täysin hyödyntää Psgturva.com tarjoamia verkkopalveluja.

 

Tietoturva

Käyttäjä on tietoinen, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät ole täysin tietoturvallisia. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.

Psgturva.com järjestää palvelunsa tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja pyrkii tehokkaasti asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä.

Psgturva.com ei kuitenkaan voi taata täydellistä tietoturvaa.